Translate

divendres, 6 de novembre del 2015

1ª ETAPA - DISSABTE 24 Octubre 2015 

MIRADOR D'ARANSA-ESTANYS DE LA PERA-CAP DE REC (38 KM-IBP 105)

ENLLAÇ RUTA WIKILOC

Aransa
Cap de setmana complet x la Cerdanya, combinant 2 dies de ruta de btt d'alta muntanya amb bona gastronomia i en bona companyia. Els 6 components de la XUIA TEAM d'aquesta trobada, ens allotgem a Cal Sandic, casa rural de pagès en el petit i tranquil poble d'Aransa a 1400 mts d'alçada, on ens cuiden de maravella....
Cal Sandic






Arribem el divendres al vespre i després d'un bon sopar de benvinguda, a dormir aviat x reposar....... Dissabte cap a les 9 del matí, començarem a pedalar, després d'un complet esmorzar d'embotits i rebosteria...




Sortim de Cal Sandic i iniciem la ruta amb pujada pel camí del Tor, d'on disfrutem de boniques vistes. Seguim pujant per dins del bosc fins a les pistes d'esquí de fons d'Aransa.
















Des d'aquí agafem una pista que ens porta al cim del Pla de LLet-Mirador d'Aransa (2.150 mts), amb molt bona panoràmica del Cadí i de la Cerdanya.

Pla de Llet
Seguidament comencem el descens fins al refugi del Prat Miró, on agafem la pista del Pradell, la qual ens portarà per una continuada pujada fins al refugi de Pollineres, d'on continuarem pujant x pista (uns 2´5 km) fins als Estanys de la Pera. Primer trobarem l'estany petit i després de vorejar-lo, haurem de deixar les bicis per caminar uns metres x contemplar l'estany gran. Acabem de pujar al refugi dels Estanys de la Pera (punt més alt de la ruta (2.350 mts), on fem un toc amb vistes espectaculars.


Estany petit de La Pera
Estany Gran de la Pera



 Després d'un petit descans, iniciem la baixada fins a trobar altre cop la pista del Pradell, la qual planejant ens portarà fins a Cap de rec (afagant tbé una divertida baixada per pista d'esquí de fons i corriols). 


Refugi Cap de Rec

Continuarem baixant enllaçant diversos corriols que travessen la Ctra.asfaltada, passant pel càmping Gral i després agafarem un trencatn a la dreta pel camí de la Borda del Serrat que travessa uns prats x corriols, enllaçant amb l'antic camí de baixada de Lles de Cerdanya a Arànser, on acabem la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada