Translate

dijous, 25 de setembre del 2014

2ª ETAPA - DIUMENGE 21 Setembre 2014 

CAMPRODON (FONT RUBI)-COLL D'ARES-MOLLÓ (30 KM-IBP 94)

ENLLAÇ RUTA WIKILOC

Espectacular ruta circular molt recomanable per pistes, prats, camins i corriols d'alta muntanya, amb bones vistes de les Valls de Camprodon i del Canigó.

















Després d'un bon esmorzar de pà amb tomàquet i embotits a la fonda Rigà de Tregurà, agafem els contxes i baixem fins a la urbanització de Font Rubí de Camprodon, des d'on iniciarem la ruta.

















Comença pujant x pista per un camí asfaltat fins als Querols, llavors comença la pista de pujada, travessant prats i amb un tros tècnic de forta pujada, pel que eren antics camins de contrabandistes, fins arribar a dalt de la cadena fronterera, el Coll d'Ares, deixant a la dreta el Montfalgars.
Coll d'Ares


















Coll Pregon



Entrem a França i comencem pujant suau x pista, disfrutant d'uns magnífics paissatges de la Vall del Canigó. Girem a l'esquerra a Pla de Meians, travessant prats amb vaques fins a Coll Pregon, pujant i baixant x pista i corriols molt divertits gens transitats, fins arribar a Espinavell.






Per acabar la ruta arribarem amb baixada fins a Molló, on després de fer un trosset d'asfalt, agafarem una pista a mà esquerra, passant pel Collet de la Costa fins a trobar Els Querols i acabar arribant a Font Rubí.
Aquí fem una rentada a les bicis i una merescuda cervesa ben fresca....
Acabarem la trobada de la Xuia Team, amb un bon dinar a Camprodon al restaurant El Pont.










VEURE TOTES LES FOTOS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada