Translate

dimecres, 24 d’abril del 2013

CAP DE CREUS

ROSES-CADAQUÉS-PORTLLIGAT-PORT DE LA SELVA (64 KM-IBP 130)



Espectacular ruta circular pel parc natural del Cap de Creus, completada pels components de la Xuia Team : Domingo, Salva, Joan, Piber, Secre, Quim i Xevi.
Sortim a les 8 del matí del passeig de Roses amb un bon dia però amb forta tramuntana, això fa que ens vagi bé començar la ruta pujant,  començant x Canyelles enfilant-nos x asfalt i continuant x pista amb ascens continuat fins al Coll del Peni.




D'aquí baixem gairebé fins a Jonculs amb espectaculars vistes de les cales i de Cadaqués, per després pujant i baixant x pista i corriol fins al far de Cala Nans (impressionant corriol de pedra amb vistes als penya-segats). Aquí recuperem forces amb l'esmorzar x tornar a disfrutar amb el corriol de pujada... 


FAR DE CALA NANS
 
Després anirem baixant fins a Cadaqués i Portlligat x pistes, per tornar a començar a pujar x GR fins a Port de La Selva (fantàstic corriol que s'enfila a poc a poc...).


CADAQUÉS

PORTLLIGAT


PORT DE LA SELVA
Per acabar iniciem la tornada passant per Selva de Mar i fent l'últim cim pel Puig d'en Grau (300 mts + de desnivell), per acabar el descens fins a Roses x La Ciutadella.
 Varem anar arribant a partir de 2/4 de 4 de la tarda bastant "destrossats", però amb la satisfacció d'haver disfrutat d'una espectacular i divertida ruta....
Varem acabar amb un dinar-berenar per recuperar les caloríes que havíem perdut. (calamars, fideuà i x falta de ratafía "xupito"d'herbes...).
Gairebé tota la ruta és cicable (99 % amb algún tall tècnic...) i varem acabar els 64 km.amb unes 5 hores reals pedalant (1.500 mts.de desnivell +)

1 comentari: