Translate

dijous, 7 de febrer del 2013

GIROLOT GARROTXA2 (DIUMENGE 21 D'OCTUBRE 2012)


-2ª.ETAPA (LA PINYA-STA.MARIA CORCÓ  39 km)-




SORTIDA MAS GARGANTA (LA PINYA)

Comencem la ruta a Can Garganta, després d'un bon esmorzar d'embotits i ous ferrats. Després de pedalar els 1ers. 8 km fins a Joanetes x carril bici per escalfar les cames, comencen les dures rampes progressives x camí anant fent "ziga-zaga" fins a  la Serra de Les Comelles. Després trobem un corriol GR molt tècnic amb pedres de pujada,  el qual hem de fer a peu amb la bici a coll (MIREU EL VÍDEO). 



Gairebé tot el desnivell de pujada es fa seguit fins a 1.100 mts., vorejant el Puig de la Bastida, després continúa x pistes i corriols divertits (algun una mica tècnic), amb boniques vistes dels prats de la zona, passant x St.Julià de Cabrera anant variant baixades amb planer, fins a completar els aprox.40 km. de la ruta.





La ruta s'acaba al Mas Les Comas de l'Esquirol, amb l'entrega de regals (sarrarreta BIKE PLUS, fuet...), després d'haver disfrutat  d'un magnífic cap de setmana.
Aquesta etapa té el mateix desnivell que la 1era., però amb menys Km i la trobem menys dura, degut a què el clima acompanyava i que s'acabava la jornada amb un bon dinar a l'Esquirol.


ARRIBADA AMB EQUIPACIÓ BIKEPLUS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada